Contact trubači Hrvatska

Pošaljite nam poruku

Contact trubači Hrvatska – Trubači iz Hrvatske jedinstveni su sastav hrvatskih tradicijskih glazbenika.  Sviraju jedinstven stil glazbe, kombinirajući tradicionalnu hrvatsku glazbu s modernim elementima.  Glazbu stvara grupa od pet trubača koji sviraju različite melodije u isto vrijeme, stvarajući snažan i jedinstven zvuk.  Grupu čine profesionalni glazbenici koji zajedno sviraju preko 20 godina.  Njihov repertoar uključuje tradicionalne hrvatske pjesme, ali i modernije skladbe.  Grupa je nastupala na koncertima i festivalima diljem svijeta, uključujući i poznati Montreux Jazz Festival u Švicarskoj.  Ako ste u potrazi za nezaboravnim iskustvom, Trubači iz Hrvatske su savršen izbor.  Doživite njihov jedinstveni zvuk i očarajte se njihovom strastvenom i dinamičnom izvedbom.

Contact trubači Hrvatska

Trubači Hrvatska za svadbe savršen su izbor za vaš poseban dan!  Bilo da tražite tradicionalno hrvatsko vjenčanje ili samo jedinstven i zabavan način da proslavite svoj poseban dan, Trubači Hrvatska za svadbe su za vas.  S preko 25 godina iskustva, naš talentirani tim trubača, glazbenika i pjevača sigurno će učiniti vaše vjenčanje nezaboravnim.  Contact trubači Hrvatska Naša tradicionalna hrvatska glazba podići će vaše goste na noge i vaše će vjenčanje biti dan za pamćenje.  Bilo da tražite tradicionalnu hrvatsku ceremoniju ili moderni štih vašeg vjenčanja, Trubači Hrvatska za svadbe imaju savršenu opciju za vas.  Pokrivamo vas od klasične polka glazbe do suvremenog jazza.  Dopustite našem talentiranom timu profesionalnih glazbenika da vam pomogne stvoriti savršenu atmosferu za vaš poseban dan.  Kontaktirajte nas već danas kako biste saznali više o tome kako Trubači Hrvatska za svadbe mogu pomoći da vaše vjenčanje bude dan za pamćenje.

Contact trubači Hrvatska

Trubači za slavlja Hrvatska je savršen izbor za vaše posebne prilike. Bilo da slavite venčanje, rođendan ili bilo koju drugu priliku, naš iskusni tim trubača uneće savršenu atmosferu u vašu proslavu. Specijalizirani smo za hrvatsku tradicionalnu muziku i možemo vam pružiti jedinstveno iskustvo koje će vaš događaj učiniti nezaboravnim. Contact trubači Hrvatska Na našem repertoaru su pesme sa dalmatinskog primorja, slavonske ravnice i istarskog poluostrva. Trudimo se da svaki nastup bude poseban i nezaboravan. Naš tim profesionalnih i talentovanih trubača strastveni su u svom zanatu i postaraće se da vaš događaj bude zaista poseban. Dozvolite nam da vam pomognemo da vaš događaj učinite nezaboravnim uz savršenu muziku hrvatske tradicionalne muzike.