trubaci za svadbe

Trubači Zagreb

Trubači Zagreb

Trubači Zagreb je jedinstvena muzička grupa specijalizovana za tradicionalnu hrvatsku muziku i regiona. Grupu čini samo pet članova: tri trubača, bubnjar i basista. Trubači sviraju različite instrumente, uključujući trubu, trombon i flugelhorn, dok bubnjar daje ritam, a basista polaže ritam.

Trubači Zagreb

trubaci

TRUBAČI ZA SLAVLJA ZAGREB

Trubači za slavlja Zagreb je savršen izbor za vaše posebne prilike. Bilo da slavite venčanje, rođendan ili bilo koju drugu priliku, naš iskusni tim trubača uneće savršenu atmosferu u vašu proslavu. Specijalizirani smo za hrvatsku tradicionalnu muziku i možemo vam pružiti jedinstveno iskustvo koje će vaš događaj učiniti nezaboravnim. Na našem repertoaru su pesme sa dalmatinskog primorja, slavonske ravnice i istarskog poluostrva.

O NAŠEM ORKESTRU!

Trubači za svadbe, veridbe, vjenčanja, punoljetstva, rođenja, krštenja, koncerte, žurke, festivale..

Uvek smo vam dostupni, možete nas sada kontaktirati, lako ćemo se odazvati vašem pozivom.

Morate nas unapred pozvati radi rezervacije!

TRUBAČI ZA SVADBE ZAGREB

TRUBAČI IZ ZAGREBA!

Trubači su sastav hrvatskih tradicijskih glazbenika. Sviraju jedinstven stil glazbe, kombinirajući tradicionalnu hrvatsku glazbu s modernim elementima. Glazbu stvara grupa od pet trubača koji sviraju različite melodije u isto vrijeme, stvarajući snažan i jedinstven zvuk. Grupu čine profesionalni glazbenici koji zajedno sviraju preko 20 godina. Njihov repertoar uključuje tradicionalne hrvatske pjesme, ali i modernije skladbe. Grupa je nastupala na koncertima i festivalima diljem svijeta, uključujući i poznati Montreux Jazz Festival u Švicarskoj. Ako ste u potrazi za nezaboravnim iskustvom, Trubači iz Hrvatske su savršen izbor. Doživite njihov jedinstveni zvuk i očarajte se njihovom strastvenom i dinamičnom izvedbom. Trubaci Hrvatska Contact trubači Hrvatska

Orkestar Milana Petrovića su najbolji trubači u Hrvatskoj, vjerujte nam da smo pravi trubači za svadbe 

Naš trubački orkestar svako želi u Hrvatskoj, jeste da smo najbolji ipak nas poslušajte na – Yotube